Valerii Moraru(Republica Moldova) pregătit să cumpere Rapid Bucureşti

moraruLa partida Rapid – CSU Craiova (1-0), de aseară, din barajul pentru optimile de finală ale Cupei Ligii, a fost prezent un potenţial investitor la gruparea giuleșteană. Acesta este din Republica Moldova și se numește Valerii Moraru. Împreună cu soţia sa, Violeta, afaceristul a cumpărat fabrica de bere Azuga, în prezent Azuga Waters, şi îmbuteliază apa minerală Perla Covasnei. Conform Top 300 Capital, cei doi soţi au o avere de peste 300 de milioane de euro.

Valerii Moraru a dorit să se implice şi la ”U” Cluj şi la Poli Timişoara, dar n-a găsit uși deschise. Moraru urmează să se întâlnească în zilele următoare cu Cristina Andronache, administratorul judiciar al Rapidului, care este acum în concediu şi urmează să se întoarcă luni din Grecia.

Echipa lui Moraru a luat deja legătura cu doi antrenori. Coordonator ar fi Ion Butoi, fostul preşedinte al Concordiei Chiajna. Acesta a mai lucrat în conducerea Rapidului, în perioada în care Dinu Gheorghe – ”Vamă” era oficial al echipei de sub Podul Grant.

Clubul Rapid a mai fost în mijlocul unor tentative de a fi vândut, în discuții fiind ba un investitor arab, iar mai recent, în ultimele săptămâni, italianul Angelo Massone. Ambele discuții s-au dovedit a fi neserioase.

sursa : http://www.sportnews.ro/